به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دکتر وحید شالچی در نشست دبیران شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) اظهار داشت: ساحت فرهنگی و اجتماعی به طور خاص ثمره انقلاب اسلامی است، شکلگیری معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاهها ویژه کشور ایران و ناشی از تاریخ انقلاب است و به تعبیر بزرگان ما رسالتی که دانشگاه دارد، انسانسازی انقلاب است.
وی به تعبیر شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: شهید بهشتی تأکید داشت که، دانشگاه موذن جامعه است، اگر موذن خواب بماند، جامعه در خواب فرو رفته و این رسالتی است که دانشگاه و ساحت فرهنگی و اجتماعی باید آن را پیش ببرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاهها نهاد نوپایی نیست، چندین دهه از ایجاد آن گذشته و تلاشها و نمونه کارهای درخشانی در این معاونت انجام شده است، انسانهای بزرگی طی این چند دهه از دل دانشگاهها بیرون آمدند که بخش فرهنگی و اجتماعی در آن موثر بوده و نقشآفرینی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تحولات فرهنگی در جهان بسیار پرشتاب است لذا باید علاوه بر آنکه نقاط قوت را تقویت کنیم، چالشها را نیز رصد کرده و متناسب با تحولات بازاندیشی کنیم.
شالچی با اشاره به این که سهم ما در حیات فرهنگی و سبک زندگی دانشجویان طی دو دهه اخیر کاهشی بوده است، اظهار کرد: عوامل مختلفی در این امر دخیل بودهاند، اکنون دادهها نشان میدهد بخش قابل توجهی از جامعه دانشجویی، با توجه به آنکه جامعه دانشجویی یکی از گروههای هدف است، همکاران اداری و علمی ما نیز مطابق قانون ساحتهای دیگری هستند که علاوه برآنکه گروه هدف ما هستند، باید از توان آنان نیز بهرهمند شویم، به عنوان مثال اگر استادان دانشگاهها به یاری سیاستهای فرهنگی و اجتماعی نظام نیایند توفیقی در دانشگاه به دست نمیآوریم.
انتهای پیام. /